Ελλάδα Επικαιρότητα Οικονομία

Κώστας Σκρέκας : Θα συνεχιστεί και το 2024 ο νόμος για την αισχροκέρδια

Κώστας Σκρέκας

Κώστας Σκρέκας : Θα συνεχιστεί και το 2024 ο νόμος για την αισχροκέρδια . Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, επισκέφτηκε πρόσφατα ένα σούπερ μάρκετ για να ελέγξει την πρόοδο της πρωτοβουλίας «Καλάθι των Χριστουγέννων» και άλλων μέτρων κατά της ακρίβειας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, συνομίλησε με καταναλωτές και προσωπικό του καταστήματος, αντάλλαξε απόψεις και ευχές για την εορταστική περίοδο.

Επιβεβαίωσε ότι τα προϊόντα που προορίζονται για το εορταστικό τραπέζι πωλούνται σε μειωμένες τιμές, καθώς εντάσσονται στο «Καλάθι των Χριστουγέννων». Επισήμανε ότι ο νόμος για την αθέμιτη κερδοφορία θα συνεχιστεί και το 2024, και ότι οι έλεγχοι δεν θα σταματήσουν.

Ο κ. Σκρέκας τόνισε ότι οι επιχειρήσεις μειώνουν τις τιμές για να διασφαλίσουν ότι οι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση στα απαραίτητα προϊόντα για τις εορτές. Επιπλέον, ανέφερε ότι η πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής» έχει επιτρέψει στα νοικοκυριά να έχουν πρόσβαση σε πιο χαμηλές τιμές, με περίπου 1.300 διαφορετικά επώνυμα προϊόντα να έχουν ενταχθεί στην πρωτοβουλία από μεγάλους προμηθευτές. Τέλος, υπογράμμισε ότι οι έλεγχοι για την αισχροκέρδεια έχουν ενταθεί, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, και ότι θα επιβάλλονται βαριά πρόστιμα όπου χρειάζεται.

Related posts

Καλάθι Σαρακοστής και Τιμές Λαγάνας: Αναφορά του Υπουργού Ανάπτυξης

Arcadia Spot GZ

Τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας: Τι λέει ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας

Arcadia Spot GZ

Ο Υπουργός Ανάπτυξης ελέγχει τη μείωση τιμών σε σούπερ μάρκετ: Μέτρα κατά της υπερβολικής αύξησης τιμών σε 3.000 προϊόντα

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment