Ελλάδα Επικαιρότητα

Ξυλοδραμος 16χρονου | Ένα ακόμα περιστατικό σχολικής βίας

Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 16χρονο

Ξυλοδραμος 16χρονου | Ένα ακόμα περιστατικό σχολικής βίας
Ένα ακόμα περιστατικό σχολικού εκφοβισμού σημειώθηκε στην Κρήτη,όταν ένας 16χρονος μαθητής έγινε θύμα εξωσχολικών θυτών. Το περιστατικό συνέβη στα Χανιά, όταν ο 16χρονος, μετά το τέλος της σχολικής του ημέρας, περίμενε στον προαύλιο του σχολείου του.

Ξαφνικά, ένας μαθητής από το ίδιο σχολείο, που βρισκόταν σε μια καφετέρια απέναντι, πέταξε ένα πλαστικό μπουκάλι προς τον 16χρονο, πληγώνοντάς τον στο πρόσωπο. Όταν τον ρώτησε γιατί το έκανε, ο αντίπαλος απάντησε με απαθή στάση ότι το έκανε απλώς επειδή του άρεσε να το πράττει.

Η κατάσταση οξύνθηκε όταν η παρέα του εκδηλώθηκε ξανά και επιτέθηκε στον 16χρονο, προκαλώντας του έναν ισχυρό χτύπημα στο σαγόνι, προκαλώντας του αιμορραγία. Οι εκπαιδευτικοί παρενέβησαν γρήγορα για να διαλυθεί η κατάσταση, αλλά η σφαγή είχε ήδη προκληθεί.

Η μητέρα του 16χρονου πήρε τον γιο της και πήγαν σε έναν οδοντίατρο, ο οποίος επιβεβαίωσε την αιμορραγία. Έγινε αμέσως πανοραμική γνάθου για επιπλέον εξετάσεις, και αποκαλύφθηκαν δύο καταγμάτα στη γνάθο. Η μητέρα υπέβαλε αναφορά σε όλα τα σχολεία των Χανίων για το περιστατικό και καταγγείλει το συμβάν ως πρόκληση σωματικής βλάβης εναντίον ανηλίκου. Έχει ξεκινήσει ιατροδικαστική έρευνα, και οι αρμόδιες αρχές διερευνούν το περιστατικό.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση σχολικού εκφοβισμού στην Κρήτη, καθώς πρόσφατα καταγράφηκε και άλλο περιστατικό όπου ένας 13χρονος μαθητής ξυλοκοπήθηκε στο Ρέθυμνο από άλλους μαθητές μέσα στο σχολείο, πυκνώντας το ήδη ανησυχητικό πρόβλημα του σχολικού εκφοβισμού.

Related posts

Συνελήφθη ανήλικος δράστης ξυλοδαρμού έξω από σχολείο και ο πατέρας του – Αναζητούνται άλλοι 4

Arcadia Spot GZ

Εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση έκρηξης στα Χανιά

Arcadia Spot GZ

Δυνατή έκρηξη σε αυτοκίνητο αστυνομικού στα Χανιά

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment