Top News Δήμος Γορτυνίας Επικαιρότητα

Ο Κόκκινος Χρυσός της Στεμνίτσας 4ο Μέρος

Κόκκινος Χρυσός της Στεμνίτσας 10ο

Ο Κόκκινος Χρυσός της Στεμνίτσας 4ο Μέρος

Διαβάστε το 1ο Μέρος εδώ
Διαβάστε το 2ο Μέρος εδώ
Διαβάστε το 3ο Μέρος εδώ

Σύνοψη προηγούμενων γεγονότων

Η Χρυσάνθη γνώρισε τον Αποστόλη έναν φοιτητή της σχολής ο οποίος έχει καταγωγή από τη Στεμνίτσα . Αφότου ο Αποστόλης την πήγε στο σπίτι του, η Χρυσάνθη  δέχτηκε την πρόσκληση να κοιμηθεί στο σπίτι του για ένα βράδυ. Ο βασικός λόγος ήταν έστω και για μία νύχτα να νιώσει ασφάλεια, μετά από την τρομακτική νύχτα που πέρασε στο δικό της.

Μια νύχτα με αρπόσμενη εξέλιξη

Οι 2 νέοι έπεσαν να κοιμηθούν ,αλλά λόγω της τραυματικής 1ης νύχτας της Χρυσάνθης ,η Χρυσάνθη ζήτησε από τον Αποστόλη να κοιμηθούν στο ίδιο δωμάτιο.
Έτσι ο Αποστόλης έστρωσε να κοιμηθεί στο πάτωμα ,και παραχώρησε το κρεβάτι του την Χρυσάνθη.  Οι 2 τους όταν ξάπλωσαν, πριν κοιμηθούν άρχισαν να μιλάνε για αρκετές ώρες ,να εξιστορούν γεγονότα από τη ζωή τους και να μοιράζονται εμπειρίες για να γνωριστούν καλύτερα. Πριν το καταλάβουν είχαν περάσει αρκετές ώρες και κάπου το ξημέρωμα τους πήρε ο ύπνος.

Η Χρυσάνθη και ο Αποστόλης , αφού ξύπνησαν πήραν μαζί πρωινό και η Χρυσάνθη έφυγε και κατευθύνθηκε προς το σπίτι της να δει αν είχε φροντίσει το θέμα με το ρεύμα ο Πέτρος.

Ο Αποστόλης έπειτα από εκείνη τη νύχτα , έκανε διάφορες σκέψεις στο μυαλό του σχετικά με τη Χρυσάνθη. Στα μάτια του η Χρυσάνθη ήταν κάτι παραπάνω από φίλη, αλλά το κράτησε για τον εαυτό του και δεν της είπε τίποτα εκείνη τη στιγμή.

Έπειτα από 2 εβδομάδες, ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές στην σχολή αργυροχρυσοχοΐας ,και θα άρχιζαν τα μαθήματα της σχολής. Σ ‘αυτό το χρονικό διάστημα, η Χρυσάνθη έκανε όλο και περισσότερη παρέα με τον Αποστόλη. Απέφευγε όσο πιο πολύ μπορούσε να κοιμάται σπίτι της λόγω της περίεργης πόρτας. Ο Αποστόλης έκανε ξενάγηση ολόκληρης της Στεμνίτσας στη Χρυσάνθη. Καθώς περνούσε ο καιρός με την παρέα που έκαναν, άρχισαν να δένονται όλο και πιο πολύ ,αλλά ο Αποστόλης μέχρι τώρα δεν είχε βρει το κουράγιο να μιλήσει στη Χρυσάνθη.

Πρώτη μέρα της σχολής με μία αναπάντεχη γνωριμία Ο Κόκκινος Χρυσός της Στεμνίτσας 4ο

Η πρώτη μέρα της σχολής έφτασε, και  οι δυο  τους πήγαν μαζί . Γενικά οι φοιτητές ήταν περισσότεροι από ότι περίμεναν.

Μπαίνοντας στην αίθουσα διδασκαλίας , η Χρυσάνθη παρατήρησε πως όλοι οι φοιτητές είχαν ξεκινήσει να γνωρίζονται μεταξύ τους και να κάνουν φιλίες ,εκτός από έναν. Ήταν ένας άντρας αρκετά ψηλός ,καστανόξανθος ,γεροδεμένος με έντονα γένια, και φαινόταν λίγο μεγαλύτερος από όλους τους υπόλοιπους φοιτητές.

Ο Κόκκινος Χρυσός της Στεμνίτσας 4ο


Τότε η Χρυσάνθη αμέσως πρότεινε στον Αποστόλη να καθίσουν δίπλα του ,για να μην είναι μόνος του και να τον γνωρίσουν. Η ιδέα αυτή δεν άρεσε καθόλου στον Αποστόλη ,αλλά προσπάθησε να μην το δείξει και συμφώνησε με την Χρυσάνθη. 

Χρυσάνθη :  Συγνώμη , περιμένεις παρέα ???

Ανδρας : Όχι ,όχι ,αν θέλετε καθίστε.

Χρυσανθη : Α ωραία ,είμαι η Χρυσάνθη επι τη  ευκαιρία

Άνδρας : Μάριος , χάρηκα για τη γνωριμία

Χρυσάνθη : Παρομοίως ,και από εδώ είναι ο Αποστόλης

Αποστόλης : Χάρηκα και εγώ  ( είπε  ο Αποστόλης προσπαθώντας να κρύψει την ενόχληση του )


Μία όχι και τόσο ψύχραιμη αντίδραση

Οι 3 τους κάτσανε και παρακολούθησαν το πρώτο μάθημα. Έπειτα στο διάλειμμα η Χρυσάνθη θέλησε να γνωρίσει τον Μάριο ,καλύτερα

Χρυσάνθη : Να υποθέσω δεν είσαι από εδώ ,σωστά?

Μάριος : Όχι είμαι από τον Ναύπλιο. Ήρθα να σπουδάσω αργυροχρυσοχοΐα επειδή έχουμε κοσμηματοπωλείο σαν οικογενειακή επιχείρηση. 

Χρυσάνθη : Α αυτό είναι υπέροχο. Εγώ θέλω να ανοίξω ένα δικό μου κοσμηματοπωλείο κάποια μέρα. Ξέρεις τα κοσμήματα είναι το πάθος μου.

Μάριος : Α κατάλαβα , σου εύχομαι τότε να το καταφέρεις κάποια στιγμή. Και που ξέρεις , ίσως στο μέλλον συνεργαστούμε.

Χρυσάνθη : Ναι , ναι θα το ήθελα πολυ

Όση ώρα οι 2 τους μιλούσαν, ο Αποστόλης έβραζε μέσα του και ένιωθε σαν την τρίχα που το πέταξαν από το ζυμάρι. Η υπομονή του είχε εξαντληθεί , έτσι πήρε την απόφαση να τους διακόψει 

Αποστόλης : Συγγνώμη που διακόπτω , απλά Χρυσάνθη θέλω μία χάρη ,επειδή δεν νιώθω πολύ καλά , αν θα σου ήταν εύκολο να με ενημερώσεις σχετικά με ότι χάσω από τα υπόλοιπα μαθήματα ,επειδή θα πάω σπίτι.

Χρυσάνθη : Τι έγινε Αποστόλη, μήπως θες να πάμε μαζί προς το σπίτι σου ???

Αποστόλης : Όχι ,όχι ,μπορώ και μόνος μου ,δεν είναι κάτι σοβαρό ,απλά μια αδιαθεσία .

Χρυσάνθη : Οκ ,ότι νομίζεις ,σε παρακαλώ πολύ όμως ενημέρωσε αν νιώσεις καλύτερα.

Αποστόλης : Ναι ναι ,μείνε ήσυχη (δεν θα παραλείψω είπε από μέσα του ο Αποστόλης )

Συνεχίζεται… εδώ

Νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι

Ένα προϊόν μυθοπλασίας από την ομάδα του ArcadiaSpot

Διαβάστε όλες τις ιστορίες μας εδώ

Related posts

Τσικνοπέμπτη στη Στεμνίτσα με το Στέφανο Κασσελάκη

Arcadia Spot GZ

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στη Στεμνίτσα

Arcadia Spot GZ

Στολίστηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία της Στεμνίτσας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment