Top News Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Σήμερα η απολογία του προπονητή του Τάε Κβον Ντο

Σήμερα την Παρασκευή 24/3/2023 θα πραγματοποιηθεί η απολογία του προπονητή Τάε Κβον Ντο. Πιο συγκεκριμένα ο 44χρονος μετά το μεσημέρι θα παρουσιαστεί στην 14η τακτική ανακρίτρια για να απολογηθεί. Είναι κατηγορούμενος για σεξουαλική βία σε βάρος πέντε ανήλικων κοριτσιών που τον κατήγγειλαν τον περαασμένο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι πλέον ενήλικες πρώην αθλήτριες του δεν γνώριζαν οι κάθεμια πως δεν ήταν το μοναδικό θύμα του 44χρονου. Από την δικογραφία που έχει σχηματιστεί οι πράξεις για τις οποίες καλείται να απολογηθει ο κατηγορούμενος φαίνεται να ξεκινούν από το 2009 και όσο αφορά τα 5 θύματα να διαρκούν έως το 2020. Οι κατηγορίες για τον 44χρονο είναι: Βιασμός κατά συρροή, κατάχρηση ανήλικων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Η τακτική προσέγγισης των θυμάτων του

Για μια κοινή τακτική προσέγγισης κάνουν λόγο τα θύματα του όπου τα προσέγγιζε. Η τακτική αυτή ήταν να της επαινεί για τις αθλητικές τους ικανότητες και να τις καλεί να κάνουν προσωπικές πολύωρες προπονήσεις. Όταν τα θύματα του αντιδρούσαν τα εκβίαζε συναισθηματικά λέγοντας τους πως αν απομακρυνθούν ή μιλήσουν σε άλλους για αυτό θα αυτοκτονούσε.

Απ’ότι φαίνεται η έρευνα για την υπόθεση του 44χρονου δεν θα περιοριστεί στο διάστημα που αναφέρει η δικογραφία. Θα εξεταστεί εξονυχιστικά η δράση του και πριν το διάστημα της δικογραφίας αλλά και μετά από αυτή. Η έρευνα θα επεκταθεί καθώς υπάρχουν πληροφορίες για συγκεκριμένα περιστατικά λίγο πριν την σύλληψη του. Σημαντική από τις Αρχές για νέες καταγγελίες ή πληροφορίες θεωρείται και η δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Related posts

Απολογείται ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη

Arcadia Spot FG

Τι είπε στην απολογία του ο 41χρονος αστυνομικός για τη δολοφονία του 17χρονου

Arcadia Spot GZ

Μαρτυρίες για τον θάνατο στο Blue-Horizon (vid)

Arcadia Spot FG

Leave a Comment