Ελλάδα Επικαιρότητα

Συζήτηση για το νομοσχέδιο του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών στη Βουλή( live)

Συζήτηση για το νομοσχέδιο του γάμου

Συζήτηση για το νομοσχέδιο του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών στη Βουλή. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του στη Βουλή, επισήμανε ότι ο στόχος είναι να καταστήσουν ορατούς ανθρώπους που μέχρι τώρα ήταν αόρατοι. Αυτό έγινε στο πλαίσιο της συζήτησης για το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Πριν από την ομιλία του πρωθυπουργού, έγιναν δηλώσεις από διάφορους πολιτικούς αρχηγούς. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι θα λογοδοτήσει για το νομοσχέδιο που χαρακτήρισε ως “επαίσχυντο”.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, τόνισε ότι η πολιτική του κόμματος είναι υπέρ των πολιτών και ότι θα καταργήσουν αυτόν τον νόμο, τον οποίο χαρακτήρισε ως “αντιχριστιανικό”, όταν αναλάβουν την κυβέρνηση.

Τέλος, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, διευκρίνισε ότι η απόφαση του κόμματος να καταψηφίσει το νομοσχέδιο δεν σχετίζεται με τη θέση τους απέναντι στην ομοφυλοφιλία.

Related posts

Νομοσχέδιο Υγείας: Ρυθμίσεις για τον Ενισχυμένο Αγώνα ενάντια στην Πανδημία και την Βελτίωση του Συστήματος Υγείας

Arcadia Spot GZ

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων

Arcadia Spot GZ

Αλλάζει η απόφαση για τα ομόφυλα Ζευγάρια

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment