Επικαιρότητα Περιφέρεια

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα «Ίριδα» από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

programma-irida-perifereia-peloponnisou

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε -μετά από εκτεταμένη συζήτηση- τον κανονισμό λειτουργίας του πληροφορικού συστήματος ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων “Ιριδα” στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, το οποίο γίνεται προσπάθεια να μπει σε πλήρη λειτουργία από την 1η Ιανουαρίου 2021.


Σημειώνεται ότι από χθες Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου έχουν αρχίσει ήδη σεμινάρια υπαλλήλων στις Π.Ε. -στην Κορινθία, συγκεκριμένα-, ενώ σήμερα Τετάρτη 16 του μήνα ανάλογο σεμινάριο θα γίνει στην Π.Ε. Αργολίδας και αύριο Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στην Π.Ε. Αρκαδίας. Τα εν λόγω σεμινάρια θα συνεχιστούν την ερχόμενη εβδομάδα, στην Σπάρτη για τους υπαλλήλους της Π.Ε. Λακωνίας και στην Καλαμάτα για αυτούς της Π.Ε. Μεσσηνίας.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τέλος, μεταξύ άλλων, το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε όσον αφορά την Π.Ε. Αργολίδας την μεταφορά πιστώσεων από δημοτικούς δρόμους για το έργο της 19ης επαρχιακής οδού, ενώ για την Π.Ε. Μεσσηνίας εγκρίθηκε η σκοπιμότητα του σχεδίου σύμβασης διαβαθμιδικής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Δυτικής Μάνης για την κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου Καρδαμύλης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους της Τρίπολης στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

#omada_Arcadia_Spot

ΕΟΣ: Συνποδηλατούμε και διεκδικούμε Ποδηλατόδρομους στην Τρίπολη!

#omada_Arcadia_Spot

Διακοπή ρεύματος την Πέμπτη σε περιοχές της Βόρειας Κυνουρίας

#omada_Arcadia_Spot

Προσθέστε το σχόλιο σας