Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης

Αστέρας Τρίπολης: Έμεινε με 10 παίκτες από το 24′ και στο 0-0 με τον Λεβαδειακό

Ο Αστέρας πάλεψε για 70 λεπτά με 10 παίκτες, μετά την ανόητη αποβολή του Ριέρα, δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε καμία στιγμή του αγώνα αλλά δεν έφτασε στο γκολ που θα του έδινε τη νίκη και έμεινε στο 0-0.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, παρόλο που έπαιζε με 10 παίκτες από το 24′ λόγω της αποβολής του Ριέρα, ήταν καλύτερος από τον Λεβαδειακό, έβγαλε φάσεις αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στο 0-0, έχοντας πλέον 18 βαθμούς.

Ετσι ξεκίνησε

Ο Άκης Μάντζιος παρέταξε την ομάδα τους Παπαδόπουλο στο τέρμα και τους Ατιένθα-Καστάνιο στο κέντρο της άμυνας, ενώ οι Καρμόνα – Άλβαρες ήταν στα άκρα. Ιγκλέσιας και Μουνάφο ήταν στον άξονα, ο Μπαράλες στην κορυφή της επίθεσης κι οι Σίτο, Ριέρα – Ρεγκίς πίσω από το φορ συνθέτοντας την επιθετική τετράδα.

Καλύτεροι οι Αρκάδες, μόνιμη απειλή ο Ρεγκίς, χαζή αποβολή από Ριέρα

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πολύ καλύτερα στο ματς, το οποίο έδειξαν αποφασισμένοι να ελέγξουν από το 1ο λεπτό. Ο Λεβαδειακός από την άλλη, είχε παθητικό ρόλο και έδειξε ότι είχε στόχο να εκμεταλλευτεί σε κάποια κόντρα τον Λούα Λούα και τον Δούμτσο. Ωστόσο, οι Αρκάδες δεν έδωσαν τους χώρους.

Η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς σημειώθηκε στο 19′, όταν από τη σέντρα του Άλβαρες ο Ρεγκίς μπήκε στην τροχιά της μπάλας, αλλά το υπό πίεση πλασέ του στην κίνηση απομάκρυνε ο Στογιάνοβιτς. 

Χωρίς κανέναν λόγο και εντελώς αναίτια, ο Ριέρα κατάφερε να αποβληθεί στο 24′ και να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, είδε την κίτρινη για φάουλ στον Μουτίνιο και ένα λεπτό αργότερα είδε τη δεύτερη κίτρινη επειδή παρεμπόδισε να εκτελεστεί το επόμενο φάουλ των φιλοξενούμενων. Στο 39′ ο Ρεγκίς εκτέλεσε ένα φάουλ, αλλά ο Μουνάφο δεν πήρε την κεφαλιά όπως θα ήθελε. Στο 40′, ο Ιγκλέσιας άλλαξε τρομερά το παιχνίδι για τον Ρεγκίς, αλλά ο Ισπανός με το εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του στην κίνηση είδε τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι κι έτσι το πρώτο 45λεπτο έληξε χωρίς γκολ!

Επεσε ο ρυθμός, δεν απειλήθηκε ποτέ

Και στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έλεγχαν το ματς χωρίς μάλιστα να απειληθούν ουσιαστικά σε κάποια στιγμή του ματς, αν και ήταν με 10 παίκτες. Στο 55′ ο Ατιένθα έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Λούα Λούα, ενώ στο 56′ η προσπάθεια του Μεχία σταμάτησε στα χέρια του Παπαδόπουλου. Στο 64′, από τη σέντρα του Καρμόνα, ο Μπαράλες έκανε κεφαλιά ψαράκι με τη μπάλα να περνάει άουτ. 

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ με όσες δυνάμεις είχαν και στο 65′ ο Μπαράλες έπεσε στην αντίπαλη περιοχή από το κράτημα του Μεχία, με τον Παπαδόπουλο να μην βλέπει παράβαση. Στο 75′ ο Βήχος έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Μπαράλες και δύο λεπτά αργότερα και πάλι από το αριστερό του Άλβαρες το σουτ του Μουνάφο στην κίνηση δεν είχε στόχο – αν και ήταν κόρνερ γιατί η μπάλα βρήκε στο στήθος του Τζημόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι, είχαν ως καλή στιγμή μόνο ένα σουτ του Βρακά στο 78′ με τον Παπαδόπουλο να διώχνει κόρνερ. 

Στο 89′ ο Μπερτόγλιο έπεσε στην αντίπαλη περιοχή και διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι αλλά δεν δόθηκε παράβαση.  

πηγή: arcadiasports.gr

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment