Δήμος Τρίπολης Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Στην Τρίπολη βρέθηκε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας(pics)

Την πόλη της Τρίπολης επισκέφτηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο των επισκέψεων του ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Αρκαδία για σημαντικά θέματα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Σας έταξε λαγούς και πετραχείλια για την Αρκαδία. Τι έχει κάνει τέσσερα χρόνια μετά; Έχει προχωρήσει σε αυτή τη βίαια απολιγνιτοποίηση που οδηγεί σε μία προοπτικής ανεργίας, χωρίς λόγο. Ήταν σχέδια Μητσοτάκη. Αδιαφόρησε αν ολόκληρες περιοχές της Μεγαλόπολης γίνουν μαύρες τρύπες.

Άφησε τον αγροτικό δρόμο της Αρκαδίας χωρίς κανένα ουσιαστικό έργο. Είχαμε φροντίσει να εξασφαλίσουμε χρήματα για τα αρδευτικά έργα για τη λίμνη Τάκα. Δεν έκανε τίποτα απολύτως.

Το χειρότερο είναι αυτό που έκανε με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Εμείς αναδιαμορφώσαμε το χάρτη τη Ανώτατης Εκπαίδευσης για να κάνουμε ένα ισχυρό Πανεπιστήμιο με έδρα την Τρίπολη.

Μεταφέραμε στην Τρίπολη τμήμα Νοσηλευτικής και ένα νέο τμήμα Δημόσιας Υγείας για να φτιαχτεί μια σχολή Επιστημών υγείας, εδώ στην Τρίπολη, διασυνδεδεμένη με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Προβλέψαμε να περάσουν οι εγκαταστάσεις του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Πανεπιστήμιο και να βρεθούν τα απαραίτητα κονδύλια για να δημιουργηθεί ένα πανεπιστημιακό campus. Τι έκανε η κυβέρνησης Μητσοτάκη τέσσερα χρόνια; Ουσιαστικά έκλεισε το τμήμα Δημόσιας Υγείας που εμείς έχουμε ιδρύσει. Η κυρία Κεραμέως, έκλεισε το τμήμα Δημόσιας Υγείας. Και τέσσερα χρόνια τώρα δεν έχει πέσει μια τσαπιά στα έργα που είχαμε δρομολογήσει.»

Related posts

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ : 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Arcadia Spot GZ

ΣΥΡΙΖΑ : Γεροβασίλη και Κασσελάκης σε ρήξη για το μέλλον του κόμματος

Arcadia Spot GZ

Εσωτερικές Δυναμικές και Προετοιμασία Εκλογών: Ο ΣΥΡΙΖΑ σε Αναμονή Υποβολής Υποψηφιοτήτων για την Προεδρία

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment